Zaključek bralnega programa”Bralne Sovice”

Prispevek je pripravila vzgojiteljica Tatjana Ravnikar.

Otroci iz 8. skupine »SOVICE« so ob zaključku bralnega programa »Bralne Sovice« razmišljali o tem KAJ JIM JE BILO VŠEČ V KNJIŽNICI V POLJANAH? in ZAKAJ IMAJO RADI BRALNO ZNAČKO?

NINA: Rada grem v knjižnico, ker nam tam preberejo pravljico in si lahko sposodimo knjigo.
BRINA: V knjižnico grem zato, ker so knjige super. Bernarda pa nam prinese vedno nove knjige.
LARA: Jaz rada grem v knjižnico zato, ker mi potem ati in mami prebereta knjigo.
DAVID: Rad imam bralno značko. Bernarda in mami mi bereta knjige, jest pa pol zaspim.
JAKA: Rad hodim v knjižnico, ker si lahko izberem katerokoli knjigo in jo odnesem domov.
MIHA: Rad hodim v knjižnico, ker imam rad knjige, pa hočem se tudi naučit risat sam.
LOTI: V knjižnico grem rada zato, ker je knjižničarka prijazna in ker dobro pripoveduje. Raje bi videla, če bi knjige lahko sami izbrali.
LOTI:V knjižnici je knjižničarka lepo oblečena in ima dobre knjige.
MANCA: V knjižnici mi je všeč, ker knjižničarka zelo lepo pripoveduje pravljice. Ni mi pa všeč, ker ne smemo igrat igric na računalniku.
ŠPELA: V knjižnici mi je všeč knjiga o Čarobnih vilah in ker smo si lahko izposodili veliko knjig.
JAN: V knjižnici mi je bilo všeč, ker smo poslušali pravljice. Vedno sem se nasmejal, ko nam je knjižničarka pred poslušanjem rekla, naj damo« jezičke za ograjico«. Pravljice, ki smo jih poslušali so bile dobre.
MARK: V knjižnici mi je bilo najbolj všeč takrat, ko smo se pogovarjali o starih časih. Najbolj všeč pa mi je bila knjiga Oglas za mojo mamico.
TEVŽ: V knjižnici mi je bilo všeč, ker smo sedeli na malih stolčkih in poslušali pravljice. Najboljša mi je bila knjiga Rdeča kokoška. Rad sem nesel nahrbtnik poln knjig iz knjižnice.
GABRIJEL: Najbolj zanimiva knjiga mi je bila Trije prašički. Obisk v knjižnici mi je bil včasih predolg. Bernarda nam je pokazala veliko knjig.
VASJA: V knjižnici v Poljanah sem si izposodil knjigo Pšenica je najlepši cvet. Ta knjiga ima lepo naslovnico. Zelo všeč mi je tudi knjiga Zlatolaska, to ima tudi Bernarda v knjižnici.
NIK: V knjižnici nam je Bernarda pripovedovala pravljice in veliko smo se pogovarjali o knjigah.
ERAZEM: V Poljanski knjižnici mi je všeč, ker imajo veliko knjig. Ene so dobre, pa tudi smešne. Bernarda nam je vedno dala 2 nahrbtnika knjig za v vrtec.
TIMOTEJ: Všeč so mi bile knjige in stolčki v knjižnici. Bernarda nam je zanimivo pripovedovala pravljice in se veliko pogovarjala z nami.

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)