4. dobrodelni tek vrtca Agata

Za spletno stran zapisala vzgojiteljica Mateja Matjašec.

V sredo, 3. 6. 2015, smo v vrtcu Agata v Poljanah nad Škofjo Loko, organizirali že 4. dobrodelni tek s sloganom »Z roko v roki za boljši jutri«. Nad odzivom smo bili tako s strani sodelujočih, kot tudi s strani obiskovalcev, ne glede na visoke temperature, zelo zadovoljni.
Na teku sta sodelovala 102 tekača. Od tega je bilo 5 odraslih, 25 osnovnošolskih in 72 predšolskih otrok. Sponzorji so prispevali veliko promocijskega materiala in 350 €. S prijavami na tek smo zbrali 620 €. Sredstva, ki so ostala od lanskega dobrodelnega teka in letos zbrana sredstva bomo v mesecu septembru porabili za nakup športnih rekvizitov za vrtčevsko igrišče.
Ob tem bi se iskreno zahvalili sponzorjem (Dm, Učila, Zavarovalnica Triglav, Polans, Kmetija Matic, Mercator, Mlinotest, NLB, Svislar telekom, Podravka, Alpina, Knauf insulation, Karlovski mlin, Kmetija Zamuda, Kmetija pr’ Režen, Instalaterstvo Krek, Kmetija Jeran, Kava bar Poljane, Gostilna Blegoš, Cvetličarna Rožca, Kmetija pr’ Petelin ) in vsem, ki ste kakorkoli pomagali pričarati nepozabno popoldne.

                                                                                                           Kolektiv vrtca AGATA

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja