Uživancija na snegu

Pripravila vzg. Damjana Režen.

Končno smo ga dočakali, sneg, ki je vsem otrokom prinesel prav posebno veselje in čar, ki so ga izražali s svojimi veselimi, nasmejanimi, igrivimi in malo navihanimi obrazi.
V skupini smo se odločili, da to veselje izkoristimo maksimalno, zato smo se s popolno zimsko opremo odpravili na sneg, kljub temu, da je vmes deževalo in snežilo. Veselje otrok ob stavku »pospravljamo igrače, da gremo na sneg« nam vsem, da prav posebno energijo.
Prvi dan smo se odpravili na vrtčevsko igrišče, kjer smo s pripomočki prevažali in prenašali sneg. Skupaj smo sodelovali in izdelali snežaka, kateri je bil otrokom v ponos. Otroci so med seboj sodelovali, si izmenjavali igrače imeli možnost prostega ustvarjanja in valjanja po snegu.
Drugi dan smo izkoristili stadion, kjer smo imeli ogromno prostora za igro. Izdelovali smo kepe (imeli smo pripomoček za izdelavo kep), jih prenašali v kanglicah ali mečkali kar tako za zabavo, delali potičke, piramide, »kidali« sneg s stopnic, in se zasuvali s snegom.
Tretji dan smo skupaj v družbi otrok uživali na vrtčevskem igrišču, kjer smo imeli možnost drsanja na lopatah ter druženje in sodelovanje z vrstniki. Največja atrakcija pa je bila to, da so se lahko spuščali po toboganu. Uživali so maksimalno, saj otroškega vriskanja in smeha ni manjkalo.

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja